Skovlegepladsen

Støt udvikling af Skovlegepladsen

Fanø Skovlegeplads, med ca 40.000 årligt besøgende, beder igen i år om økonomisk støtte fra øens beboere, sommerhusejere, erhverv og turister. 

Støttebeløb, store som små, kan indbetales på reg, nr. 9684 konto 6520517977 i Fanø Sparekasse eller ved overførsel via MobilePay: 71485.

Skovlegepladsens Støtteforening bruger de indsamlede midler på at udvikle skovlegepladsen med nye aktiviteter og vedligeholde, de der allerede er etableret. Skovlegepladsen ejers af Naturstyrelsen, men driftes og udvikles hovedsageligt via økonomisk støtte fra gæsterne og sponsorater. Skovelegepladsen er et yndet udflugtsmål og mange rester på pladsen under cykle- og rideture i Fanøs natur. De senere år har vi derfor udvidet aktiviteterne til at omfatte opstilling af bord-bænkesæt langs cykelruten på øst-siden af øen og vi arbejder stadig på at få etableret en hestefold ved parkeringspladsen. På denne måde håber vi, at bidrage til endnu bedre oplevelser i Fanøs natur.  

Skovlegepladsens Støtteforening består af en lille gruppe entusiaster, der ønsker at bidrage til hygge og aktivitet på Fanø. Vi vælges hvert år på den årlige generalforsamling og alle arbejder ulønnet. Herudover støttes vi med hjælp og sponsorater fra en del Fanøs håndværkere, detailhandel, erhvervsliv og foreninger. Flere sætter Skovlegepladsen på som gavemodtager, når man står over for afholdelse af festlige lejligheder og ikke ønsker at modtage personlige gaver. Læs evt. mere på www.fanoeskovlegeplads.mono.net eller følg os på Facebook / Fanø Skovelegeplads.

Vi håber, at du vil støtte legepladserne på Fanø og takker for ethvert bidrag, stort som småt.

Med venlig hilsen 

På vegne af bestyrelsen, Fanø Skovlegeplads Støtteforening

Kristine Kaas Krog, Formand & Claus Thyssen, Kasserer

Loading