Kaniner 2018

Kaniner og andet vildt

 

Der blev skudt 216 kaniner i Fanø Bad området i sæsonen 2017-2018 mod 174 i sæsonen 2016-2017, så der er reguleret godt rundt i områderne, samtidigt er der reguleret ca. 300 kaniner på Golfbanen.

Allerede i april måned 2018 blev der set syge kaniner i Fanø Bad området, og det er meget tidligere end det plejer, så nu må vi se, om det er med til at holde bestanden nede.

Vi starter den nye reguleringssæson lørdag d. 27-10, for der er turistsæsonen ved at være færdig, og de sidste unger ved at være store, så de kan klare sig selv.

 

Kronvildtet på Fanø er reduceret meget, både pga. meget skovning i skoven, samt de store orienteringsløb i Statsskoven, som har forstyrret det meget og presset det væk fra Fanø.

 

Vi er d. 23-6 blevet kontaktet af en sommerhusejer i Rindby, som mente han havde set en Mårhund på sin grund, og vi har derfor sat et vildtkamera op foran noget lokkemad og håber at få billeder af, om det er en kat eller en Mårhund. Mårhunden er meget hård ved de jordrugende fugle, da den både tager æg og unger, og derfor ønskes den udryddet i Danmark. Så hvis I ser et mistænkeligt dyr så kontakt os meget gerne, den er endnu ikke med sikkerhed set på Fanø, men der er samlet to døde op som er skyllet op på standen, så hvis den ikke er her, så er det nok kun et spørgsmål om tid, og så vil vi være klar til at bekæmpe den.

 

Til sidst vil jeg sige tak for godt samarbejde og ser frem til en ny sæson.

 

Michael Bus

Fanø Jagtforening

Loading