Ny hjemmeside – Status

 

Den nye hjemmeside gik officielt i luften onsdag den 15. januar 2020 kl. 20:00, og rigtig mange har været inde og givet GDPR tilsagn. Tusinde tak.

Telefonlisten indeholdt onsdag den 8. februar 2020 269 kontakter. Alle disse medlemmer eller medejere har givet GDPR tilsagn og et ‘Ja’ til at være med i telefonlisten. Telefonlisten kan ses når man er logget ind på hjemmesiden under Grundejerforening.

Flere Fanø adresser er oprettet med flere ejere, som er tilføjet i vores e-mail kontakt liste og disse vil fremover også modtager kommunikation fra foreningen, foruden det betalende medlem på Fanø adressen.

Der er desværre nogle få ikke endnu har været inde og GDPR tilsagn. Vi har venligst kontaktet disse personer for at høre om det blot er en fejl, inden vi sletter disse profiler fra hjemmesiden. De fleste vi har kontaktet har efterfølgende hurtigt givet GDPR accept.

Husk man kan godt give GDPR tilsagn og samtidig fravælge at være på telefonlisten.

Mvh

webmaster@fanoevesterhavsbad.dk

 

Loading